Smörgåskänslan

Hola! Vad menar du att jag inte har bloggat på en vecka?! Nejmen okej, det har vart mycke men skolan osv.

Nu är jag iaf påväg till Sälen! För att åka skidor såklart! Så jag är ledig från skolan imorrn, göttee! Ska vara där tills Söndag. MÖSIT! Fett tråkigt äre att åka bil, speciellt när man inte har spotify och knappt nåt batteri kvar på mobilen. Lite drygt 1 och en halv timme kvar. Wiho. Nä. Blä.


mehhh

TJO! Nej gud va töntigt. men så fåre va. Ajaaaa jag har nyss kommit hem från Branäs, jag var där med Jennifer. NAJS. Vi sprang mest runt och särade. Trevligt värre vare. Japp nu har jag uppdaterat lite grann. Det kommer bli bättre uppdatering sen... När jag pallar att skriva. Bra då vet ni. HerraH!

Amagad!

Bloggade inte på hela dagen igår... Sorry för det osv osv.
I ALLAFALL. När jag kom hem från skolan så ville jag se på Harry Potter men jag hittade ett jätte gammalt spel ist! Det heter 'Julia Tidsresan - 60 talet'. Haha jag minns när jag spelade det när jag var liten men jag var för dum så jag klarade aldrig av det :( MEN NU JÄKLAR!


Brinis

Tjo, vet att jag är seg på att uppdatera. Men a, det är svin kallt så vi orkade inte åka skidor så vi stack in och åt mat.


-

Blir så jävla arg. 

Skola nuee

Ojojoj, jag klarat, jag vakna! Men jag sov lite drygt 3 timmar men så går det om man vänder på dygnet under lovet.

(Här skulle det vart en bild om jag hade nån. Men det har jag inte)


Jomenhejpåer

Tagga skola imorrn! Eller ne. Jag hatar att gå upp så tidigt om det inte är frivilligt. 
 
Jag lyssnar sönder på Ed sheeran 'Give me love' den är så bra jag döööör! Om man inte har hört den så har man inte levt, och så är det.
 

Tråk inlägg

Idag var det tänkt att jag skulle åka till Julia meeeen... hon blev sjuk. 
Var vaken till typ 2- halv 3 igår och rensade i min garderob. Så nu har jag kläder över hela rummet! Så förutom att plocka in alla kläder så vet jag inte vad jag ska göra idag, :O
 

10 saker ni kanske inte visste om mig!

1. Jag bor i skogen, fult jag vet.
2. Jag hatar smörgåskanter, usch.
3. Jag spelar gitarr typ 24/7
4. Det är riktigt svårt att komma på saker att skriva om mig själv.
5. Min hund heter Leija.
6. Jag har spelat innebandy.
7. Jag fyller 14 år 20/2!
8. Jag heter Ingrid i mellan namn -.-
9. Hej.
10. -

Webcamis

Sitter och leker lite med webcamen! Ego pics på G
GASCH vilket liv jag har!

No life'rn

Elin och Lovisa ringde nyss och tjatade på att jag skulle va med på vargnatta. Men nej  fyfan det orkar jag inte! Springa runt och spela innebandy hela natten, nononono. Men jag och Jennifer tror jag skulle åka dit och kolla på iaf. Och Lovisa om du läser det här och skrev upp mig iallafall då vill jag att du ska veta att jag dödar dig för att sedan dansa på din grav, bara så du vet.
 
Idag har jag inte gjort så mycket. Mest suttit och plingat på gittarren och kollat på kläder. Och just de jah! Skolan börjar på torsdag. INTE kul.  Palla gå upp klockan kvart över 6 varenda dag och vandra runt i skolan tills klockan 3. 

Nu tänker jag bjuda på lite bilder ifrån nyår.
Jag med en av de bästa kusinen i världen!


Trevlig Granne

Jag vaknade nyss (badass) nejmen och så går jag ner också står grannens hund och bajsar i vår trädgård. Hur fräscht liksom? Och grannen som har hunden står på vägkanten och kollar på. Hur mysigt som helst att gå ut också är hela trädgården full av grannens hundbajs. Aja, nu ska jag ligga och titta på en film eller nåt och mysa med min egen hund.
Finare hund får man leta efter. ^^

Pretty little liars

Kollar på pretty little liars nu! Det är sjukt vad den serien är bra! Love it <3

4-5 glas milkshake

Jag kunde inte somna förrns klockan halv 5 igår för att jag hade druckit typ 4-5 glas milkshake så jag mådde jätte illa! Och jag vaknade klockan 8. Så jag är jätte trött nu. Men jag orkar inte gå och lägga mig igen, så just nu sitter jag och kollar på tv. Det är nåt musik program på ettan, tråkigt är det iaf. 
Haha var bara tvungen att lägga upp den här bilden, den är för skön!

RSS 2.0